ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Από την αρχή της διοργάνωσης, η Μονεμβασιά υποδέχεται επισκέπτες – δρομείς που συμμετέχουν στο Monemvasia Run Challenge. Η φιλοξενία και η υποδοχή του επισκέπτη αποτελεί χαρακτηριστικό της περιοχής.

Γίνε εθελοντής και νιώσε το Monemvasia Run Challenge σε επίπεδο συνεργασίας και μη αγωνιστικών δεξιοτήτων. Οι εθελοντές αποτελούν την κινητήρια δύναμη και ψυχή των αγώνων! Η συμμετοχή και η βοήθεια των εθελοντών τόσο στην φάση την προετοιμασίας όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Monemvasia Run Challenge έχει ως στόχο την υποστήριξη των δρομέων και την ανάδειξη καλών πρακτικών σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Συνεργασία, Προσφορά και Αλληλεγγύη είναι κυρίαρχες αξίες οι οποίες κινητοποιούν τον Εθελοντισμό σε άτομα κάθε ηλικίας.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Υποδοχή και εγγραφή των δρομέων (Γραμματεία). Υποστήριξη των δρομέων και των θεατών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ιδιαίτερη φροντίδα για την ασφαλή κίνηση των δρομέων με έλεγχο της κίνησης των οχημάτων. Στην απαιτητική υγειονομικά συγκυρία που βιώνουμε εξέχουσας σημασίας είναι η συνδρομή των εθελοντών στην εφαρμογή των κείμενων υγειονομικών διατάξεων.

facebook
instagram